6949256666 press@keysmash.gr

Audition & Headshot Photography Workshop 

keysmash powered by dycode

Audition & Headshot Photography Workshop 

Ένα actor-friendly workshop Θα συμβεί τον Ιούλιο στο Παγκράτι. Το Studio Ioanna Paka Photography σε συνεργασία με την P.o.P. Arts, θα πραγματοποιήσουν ένα διήμερο σεμινάριο που απευθύνεται σε ηθοποιούς, με θεματική την προετοιμασία τους για ακροάσεις και την επι τόπου φωτογράφιση τους για ενίσχυση του book τους. 

Αναλυτικά: 

● Τι να φορέσεις/Πως να βαφτείς 

● Χαλάρωση και επανεργοποίηση σώματος 

● Ενεργοποίηση προσώπου και βλέμματος 

● Μασάζ και ενδυνάμωση μυών προσώπου 

● Συνθήκες απόκρισης στο φωτογραφικό φακό 

● Στήσιμο ή αλλιώς, αποτύπωση της στιγμής 

● Φωτογραφίες για Casting vs Βook photos 

● Tips/Eργαλεία για εξάσκηση και βελτίωση εκφράσεων και πόζας ● Κατανόηση κάδρου/Βασικές αρχές 

● Ορθή τοποθέτηση σώματος 

● Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα Portfolio ηθοποιού 

● Φωτογράφιση όλων των συμμετεχόντων 

● Παράδοση 5 πορτραίτων στον/στην κάθε συμμετέχον/ουσα σε ψηφιακή μορφή και σε έγχρωμο και σε ασπρόμαυρο(σύνολο 10 αρχεία) 

Πότε: 29-30 Ιουλίου 2024 

Που: Ioanna Paka Studio, κοντά στο μετρό Ευαγγελισμού, όπισθεν Κάραβελ. Εισηγήτριες: Νικολέττα Δημοπούλου, Ιωάννα Πάκα 

Ώρα: 17:00-22:00 

Κόστος: 200 ευρώ 

Early bird: 2 θέσεις των 150 ευρώ 

Αριθμός συμμετεχόντων: Μέχρι 8 

Insta/Facebook 

Ioanna Paka Photography 

P.o.P. Arts 

Nikoletta Dimopoulou 

Αιτήσεις στη φόρμα συμμετοχής εδώ

Βιογραφικά

Είμαι η Ιωάννα Πάκα, εξειδικεύομαι στη φωτογραφία studio και φωτογραφίζω ανθρώπους, φαγητό και πράγματα που αγαπώ – www.ioannapaka.com. Στοχεύω σε ένα δημιουργικό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Για μένα οι εικόνες πρέπει να είναι έξυπνες, δελεαστικές, να έχουν μία δεύτερη ανάγνωση, να σου αφήνουν ένα χαμόγελο ή έναν προβληματισμό. Οι πρώτες μου σπουδές ήταν στο τμήμα θεάτρου του ΑΠΘ. To 2012 μετακόμισα Παρίσι όπου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη σχολή Speos Photographic Institute. Από τότε ασχολούμαι αποκλειστικά με την φωτογραφία και έχω δικό μου στούντιο στο Παγκράτι. Επιπλέον διδάσκω Φωτογραφία στο ΙΕΚ Δέλτα. 

Η Νικολέττα Δημοπούλου είναι εμψυχώτρια εφαρμοσμένου θεάτρου, θεάτρου της επινόησης και περφόρμερ. Είναι κάτοχος προπτυχιακού και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Τμήμα Θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2010) και του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Διεθνής Έρευνα Παραστατικών Τεχνών» από το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ και το Πανεπιστήμιο Τεχνών του Βελιγραδίου (2012). Την τελευταία δεκαετία εργάζεται με ομάδες. Δημιουργεί περιβάλλοντα συμμετοχικού θεάτρου και παραστατικών πρακτικών για ανθρώπους με καθόλου, λίγη ή περισσότερη εμπειρία σε τέτοιου είδους πρακτικές. Σχεδιάζει προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των συμμετεχόντων/ουσών και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων. Εξερευνεί διαφορετικούς τρόπους βιωματικής μάθησης και αναπαράστασης ούσα κυρίως σε διαπολιτισμικές ομάδες εργασίας, συν-δημιουργώντας περιβάλλοντα αποδοχής, διαγενεακών σχέσεων και κοινωνικής συμπερίληψης. Είναι δημιουργός της διαγενεακής παράστασης-εργαστηρίου «Τσάντα για μαξιλάρι. Μια υπόθεση Τραγική» και της ψηφιακής περφόρμανς για την ενδοσυντροφική κακοποίηση «I didn’t mean it!» Έχει συνεργαστεί με φορείς και οργανώσεις όπως η Αλληλεγγύη Λέσβου, το British Council, το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, η ActionAid, το Σημείο για τη Μελέτη και την Αντιμετώπισης της Ακροδεξιάς. Είναι ιδρυτικό μέλος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Διαδικασίες Παραστατικών Τεχνών Π.Ο.Π.» εστιάζοντας στις διαδικασίες παραγωγής καλλιτεχνικών γεγονότων.

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
LinkedIn

0 Comments