DIRE STRAITS LEGACY

WORLD TOUR 2024

LIVE IN GREECE

*

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

ΑΘΗΝΑ – ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

DIRE STRAITS LEGACY COVER

Ένα άπιαστο όνειρο και τεράστιο απωθημένο για το ροκ ακροατήριο της χώρας. Μια  μοναδική και πιθανόν τελευταία ευκαιρία για να απολαύσουμε ζωντανά μερικά από τα σπουδαιότερα rock τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτε.

Σχεδόν 40 χρόνια μετά τις ιστορικές συναυλίες του σχήματος το Μάιο του 1985 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όλες οι σπουδαίες συνθέσεις των DIRE STRAITS θα ακουστούν και πάλι ζωντανά σε ελληνικό έδαφος, από τους εξαιρετικούς μουσικούς που ηχογράφησαν, περιόδευσαν και υπήρξαν μέλη του ανυπέρβλητου βρετανικού ροκ συγκροτήματος που είχε πολλάκις χαρακτηριστεί ως «το μεγαλύτερο βρετανικό συγκρότημα των 80s», έχοντας πουλήσει εκατοντάδες εκατομμύρια δίσκων παρά την σχετικά σύντομη διαδρομή τους.

Με τις ευλογίες των αδερφών Knopfler, οι DIRE STRAITS LEGACY είναι παγκοσμίως ο μοναδικός τρόπος να ακουστούν ζωντανά τα τραγούδια του πολυαγαπημένου συγκροτήματος, παιγμένο επί σκηνής από πρώην μέλη της μπάντας που απαρτίζουν ένα από τα σπουδαιότερα line-up ever, επιφορτισμένο με την αποστολή να αποδώσει σεβάσμια και με τον τελειότερο τρόπο το εξαιρετικό υλικό που όλοι μας έχουμε λατρέψει.

Οι Dire Straits Legacy αποτελούνται από τα αυθεντικά μέλη των Dire Straits – Alan Clark, Mel Collins, Phil Palmer, Danny Cummings, και τον Marco Caviglia – παγκόσμια αυθεντία στην ιδιαίτερη κιθαριστική τεχνική του Knopfler. Επίσης, ο βραβευμένος με Grammy Christiano Micalizzi και ο πολυοργανίστας Primiano Di Biase. Special guest ο σπουδαίος Steve Walters, και ο John Illsley σε επιλεγμένες έκτακτες εμφανίσεις και στην παραγωγή, ο επίσης βραβευμένος με Grammy, Trevor Horn.

Το καλοκαίρι του 2024, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη αποτελούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σταθμούς της νέας παγκόσμιας περιοδείας, αφιερωμένης στη μνήμη του προσφάτως εκλιπόντα JACK SONNI, μέχρι πρότινος μέλος των DSL αλλά και του original σχήματος κατά την περίοδου του εμβληματικού άλμπουμ «Brothers In Arms» και τη θρυλική εμφάνιση στο Live Aid ‘85.

DLS By RonElkman

Οι  παρόντες όμως είναι πολλοί και εξέχοντες,:

DIRE STRAITS LEGACY POST

Εν κατακλείδει, οι DIRE STRAITS LEGACY, εν έτει 2023 είναι η μοναδική συνέχεια της εμβληματικής μουσικής των DIRE STRAITS και ο μοναδικός τρόπος να την απολαύσει κανείς ζωντανά σε μια συναυλία. Αυθεντικά μέλη απαρτίζουν το line-up, μουσικοί που ηχογράφησαν τα διασημότερα albums και περιόδευσαν για χρόνια, δημιουργώντας τον θρυλικό ήχο της βρετανικής μπάντας, πλαισιωμένοι από θρυλικούς session μουσικούς και την προσθήκη του Marco Caviglia, παγκοσμίως αναγνωρισμένου ειδήμονα στο ιδιαίτερο κιθαριστικό παίξιμο του Mark Knopfler, που προσδίδει τον χαρακτηριστικό ήχο της πολυαγαπημένης βρετανικής μπάντας.

Αντλώντας από έξι πλατινένια άλμπουμ, το απίστευτο live show του συγκροτήματος περιλαμβάνει όλες τις κλασικές επιτυχίες των DIRE STRAITS, όπως τα “Money for Nothing”, “Sultans of Swing”, “Romeo and Juliet”, “Walk of Life”, “Brothers in Arms”. “Tunnel of Love”, πολλά fan-favourites όπως τα “Expresso Love”, “Telegraph Road”, “Down to the Waterline”, “Solid Rock”, “So Far Away”, “Heavy Fuel”, και πολλές ακόμα εκπλήξεις σε ένα  δίωρο πρόγραμμα που δεδομένα θα μας κάνει να χορέψουμε, να συγκινηθούμε και κυρίως να θυμηθούμε το μεγαλείο αυτής της σπουδαίας βρετανικής μπάντας που κάποια στιγμή έγινε τόσο μεγάλη που πλέον δεν μπορούσε παρά να διαλυθεί!

Στα τέλη Ιουνίου 2024, οι ουρανοί πάνω από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα γεμίσουν με τις υπέροχες μελωδίες των DIRE STRAITS σε δυο ανεπανάληπτα shows που κανείς rock fan δεν μπορεί να χάσει!

DIRE STRAITS LEGACY – the closest you’re going to get to DIRE STRAITS!

DIRE STRAITS LEGACY

WORLD TOUR 2024

LIVE IN GREECE

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 | ΑΘΗΝΑΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

Μια παραγωγή της MADE OF STONE PRODUCTIONS σε συνεργασία με την WE4SHOW

Εισιτήρια προπωλούνται πανελλαδικώς στο δίκτυο της Viva (more.com | Public | Nova) και κατά τόπους στα εκδοτήρια των χώρων.

Προπώληση: https://www.more.com/music/dire-straits-legacy-live-in-greece/

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ στην Α’ φάση προπώλησης:

ΟΡΘΙΩΝ 34€

ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ

A’ ΖΩΝΗ – 42€

Β’ ΖΩΝΗ – 39€

ΚΕΡΚΙΔΑ – 39€

Μετά την εξάντληση των εισιτηρίων της Α’ φάσης, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

ΟΡΘΙΩΝ 39€

ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ

A’ ΖΩΝΗ – 48€

Β’ ΖΩΝΗ – 44€

ΚΕΡΚΙΔΑ – 44€

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300

www.athens-technopolis.gr

 Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»,

Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Μονή Λαζαριστών: Κολοκοτρώνη 21, 56430 Σταυρούπολη Τηλ: 2310 650.999 / 589.185

https://www.monilazariston.gr

Πρόσβαση: https://www.monilazariston.gr/E44F832F.el.aspx

Παραγωγή: Made Of Stone Productions / WE4SHOW

Επικοινωνία: Goodheart Productions