Το τρίτο και τέταρτο βιβλίο της εξαλογίας WAR OF THE SPIDER QUEEN

Οι Εκδόσεις Anubis συνεχίζουν το ταξίδι τους σε έναν από τους πιο αγαπημένους και πολυταξιδεμένους κόσμους του Φανταστικού, στα Forgotten Realms, με την επανέκδοση του τρίτου και τέταρτου βιβλίου της εξαλογίας «War of the Spider Queen», μιας επικής σειράς από τη γόνιμη φαντασία του R.A. Salvatore και μιας ομάδας από τους πιο ταλαντούχους συγγραφείς του είδους.

Με τίτλο «Καταδίκη» και «Συντριβή», τα βιβλία υπογράφουν οι Richard Baker και Lisa Smedman αντίστοιχα, σε μετάφραση Σωτήρη Αγάπιου.

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν ήδη το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της σειράς με τίτλο «Παρακμή» και «Εξέγερση», ενώ η εξαλογία «War of the Spider Queen» θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2023 με την επανακυκλοφορία των βιβλίων «Εξόντωση» και «Αναγέννηση»

«Καταδίκη»

Το τρίτο βιβλίο της εξαλογίας «War of the Spider Queen»

image.png

Από την καυτή άμμο της ερήμου Άναροχ έως τους αχανείς λαβύρινθους του Άντερνταρκ, η αναζήτηση για τη Βασίλισσα Αράχνη συνεχώς ανατρέπεται. Ισχυρές δυνάμεις προσπαθούν να βρουν την αιτία της απουσίας της Λοθ. Θα επέστρεφε άραγε ξανά, πιο ισχυρή από ποτέ, ή είχε χαθεί για πάντα, αφήνοντας τα παιδιά της σε μια φρικτή ΚΑΤΑΔΙΚΗ;

O Πόλεμος της Βασίλισσας Αράχνης κορυφώνεται!

Το τρίτο βιβλίο της επικής εξαλογίας, που ξεπήδησε από τη φαντασία του R.A. Salvatore και μιας ομάδας από τους πιο ταλαντούχους συγγραφείς του φανταστικού. Ακολουθήστε τους καθώς προσπαθούν να φωτίσουν τις σκοτεινότερες γωνιές των Forgotten Realms, μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν τις σκιές που κρύβονται στο άγνωστο.

«Συντριβή»

Το τέταρτο βιβλίο της εξαλογίας «War of the Spider Queen»

image.png

Ενώ οι επικεφαλής των ντρόου ψάχνουν για μια είσοδο στο φλεγόμενο άπειρο της Αβύσσου -και ενώ συνεχίζουν να προσπαθούν να προδώσουν ο ένας τον άλλο- δύο ντρόου ανακαλύπτουν έναν κόσμο στον οποίο η ζωή έχει αξία και δεν υπάρχουν δολοφόνοι σε κάθε γωνιά. Μήπως, όμως, στην προσπάθειά τους να επιζήσουν, χάσουν όλα όσα τους κάνουν σκοτεινά ξωτικά; Αυτή η απλή ερώτηση είναι ικανή να οδηγήσει όλη τη φυλή τους στη ΣΥΝΤΡΙΒΗ.

Ο Πόλεμος της Βασίλισσας Αράχνης απειλεί τα πάντα!

Το τέταρτο βιβλίο της επικής εξαλογίας, που ξεπήδησε από τη φαντασία του R.A. Salvatore και μιας ομάδας από τους πιο ταλαντούχους συγγραφείς του φανταστικού. Ακολουθήστε τους καθώς αλλάζουν όλα όσα ξέραμε για το Άντερνταρκ και φωτίζουν τις ζωές των ζοφερών κατοίκων του.