Την Παρασκευή 13 Ιανουάριου στα Undergroud Music Studios στο Περιστέρι, “κεκλισμένων των θηρών”, παρουσία εκπροσώπων του εντύπου και διαδικτυακού Τύπου αλλά και του ραδιοφώνου, πραγματοποιήθηκε η προ-ακρόαση της δεύτερης ολοκληρωμένης δουλείας των Αθηναίων Power Metalers The Silent Rage με τίτλο “Nuances Of Life”.

Στο album, το οποίο αποτελείται από δεκατρία τραγούδια, ένδεκα «κορμού» και δύο bonus, συμμετέχουν εκλεκτοί καλεσμένοι όπως o Stu Block (ex- Iced Earth, Annihilator, Into Eternity), ο Harry “Tyrant” Conklin (Jag Panzer, The Three Tremors) και ο Βob Katsionis (ex-Firewind, Warrior Path, Stray Gods). Το εξώφυλλο και το συνολικό layout επιμελήθηκε ο Γιάννης Νάκος της Remedy Art Design, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τους τίτλους των συνθέσεων του δίσκου.

silentrage2315sr

Την παραγωγή και τη μίξη επιμελήθηκε ο Fotis Bernardo στα Devasoundz studios στην Αθήνα και το mastering ο Γιώργος Νερατζάκης (Pain Of Salvation, Abbath, Dark Funeral).

Συνολικά είναι μια εξαιρετική δουλειά τεχνικά και φωνητικά. Οι The Silent Rage κατάφεραν να ανεβάσουν κατά πολύ τον πήχη από το “The Deadliest Scourge” του2016. Ανυπομονούμε να το πάρουμε στα χέρια μας.

Αλέξανδρος Γκαλέτι

silentrage2314sr

Δεύτερη προ-ακρόαση και δεύτερος δίσκος. Και ο ενθουσιασμός στο κατακόρυφο. Η μπάντα υπέγραψε με την ιταλική Scarlet Records και με αυτή την εταιρεία θα κυκλοφορήσει το “Nuances Of Life”. To τραγούδι “The Serpent Lord” θα είναι το πρώτο βίντεο της μπάντας και φέρει την υπογραφή του iBob. Πέρα από την εξαιρετική φιλοξενία και τα χαμόγελα εκατέρωθεν συγκρατώ αυτό. Έχουν δουλέψει πολύ τα παιδιά. Θα το ακούσετε σύντομα και εσείς. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο Αλέξανδρος θα επανέλθει με την αναλυτική παρουσίαση του άλμπουμ και εγώ θα πάρω τηλέφωνο τον Νικόλα. Έχουμε πολλά να πούμε. Καλοτάξιδο, κύριοι!

Κώστας Κούλης