Rocking Loud Festival vol. 4

Έρχεται ένα πολύ Rocking Loud τριήμερο με ξεχωριστούς guest!!!

Τι λες; Θα έρθεις;

rockin2314022

Δευτέρα 13/2 οι Sleek διαγωνίζονται στο Rocking Loud Festival vol.4

Οι Sleek είναι μια μπάντα από την Αθήνα που ιδρύθηκε το 2021. Με κοινό άξονα την αγάπη τους για τη μουσική και με ήχο επηρεασμένο από τη Rock και τη Hard Rock αμερικάνικη μουσική σκηνή των 80’s, βρίσκονται στη διαδικασία ηχογράφησης του πρώτου τους άλμπουμ με κομμάτια δικής τους σύνθεσης, με δυνατές κιθάρες και grooves που υπόσχονται στο κοινό ξεσηκωτικά  lives και μπόλικη rock n’ roll ενέργεια!! “

Μέλη μπάντας :

Ιωσήφ Αναγνώστου: Lead Vocals 

Άλκης Ρηγόπουλος: Bass, Backing Vocals 

Νίκος Εφετζής: Guitar, Backing Vocals 

Γιώργος Κοντογιάννης: Guitar 

Βαγγέλης Διπλαράκος: Drums 

Και μόνο ο τίτλος της μπάντας που μόλις δημιούργησαν … «Άλλη μία μπάντα» υποδηλώνει το ύφος και τη διάθεση των μελών της … Αλέξανδρος Ιακώβου, Κώστας Λεμονίδης, Γιώργος Μιχαήλ. 

Τρεις συνήθεις ύποπτοι αποφάσισαν να οργανώσουν μια μουσική «συνωμοσία»… Δύο μουσικοί, ο Κώστας και ο Αλέξανδρος με μια πολύχρονη σημαντική πορεία ο καθένας και ένας ερμηνευτής, ο Γιώργος  που χαρακτηρίζεται για το ιδιαίτερο στυλ του!  Με φρέσκες μουσικές ιδέες, χιούμορ και αυτοσαρκαστική διάθεση μπήκαν κατευθείαν στο studio, ετοίμασαν το πρώτη δισκογραφική τους δουλειά που θα κυκλοφορήσει σύντομα και με αυτή την αφετηρία ξεκινούν το ταξίδι τους σε μουσικές σκηνές και Φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. Με ένα πρόγραμμα πλούσιο από αγαπημένες τους μουσικές, παλιότερες προσωπικές τους δουλειές και άλλες συνεργασίες τους που φέρει το ξεχωριστό στίγμα τους!

«Άλλη μία μπάντα» … που μόνο άλλη μία μπάντα δεν είναι!!

rockin2314021

Τρίτη 14/2  ….Guest, Guest, Guest!!!

Οι alvaf & the Dabs σχηματίστηκαν μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ του alvaf ‘’Would y

u believe me?’’ ,το 2018 από φίλους μουσικούς που συμμετείχαν στις ηχογραφήσεις και όλοι μαζί αποφασίσανε να φτιάξουν ένα γκρουπ να υποστηρίξει ζωντανά αυτό τον πρώτο δίσκο. Έκτοτε η χημεία ήταν τέτοια που αποφάσισαν να προχωρήσουν μαζί στην δημιουργία και άλλου υλικού με το οποίο να εκφράσουν προβληματισμούς φιλοσοφικούς και κοινωνικούς και να μαθαίνουν κάθε φορά και περισσότερα για το πως να προσεγγίσουν την μουσική με τον δικό τους τρόπο.  To 2021 κυκλοφόρησε το αλμπουμ ”Feeding the owl” και σήμερα πια  βρίσκονται  εν μέσω ηχογραφήσεων για το τρίτο άλμπουμ που θα τιτλοφορείται ‘’Deeply Blue’’. Κινούμενοι σε φολκ/παραδοσιακά μονοπάτια και μελωδίες από όλο τον κόσμο, το αποτέλεσμα είναι μια μπλούζ αίσθηση με αγγλόφωνους φιλοσοφικούς/ υπαρξιακούς στίχους.

Οι Dabs αποτελούνται από τους:

alvaf : ac. guitar, vocals

Daniel Allen: djembe, congas, percussion , vocals

Μαυρίκος Σκαράκης: drums

Αντώνης Κοντομανώλης: Bass

Μάνος Καρζής: Guitars

Οι Sidetrack  αποτελούν ένα από τα πιο συνεπή ελληνόφωνα γκρουπ, αναφορικά με το αποτύπωμα που αφήνουν στη ελληνική δισκογραφία.
Τους χαρακτηρίζει ο αρμονικός συνδυασμός των ιδιωμάτων της pop και της rock μουσικής, ο εξαιρετικός βιωματικός στίχος ,οι προσεγμένες παραγωγές, και η καλή τραγουδοποιία.

Τα μέλη:

Κεχαγιάς Μιχάλης: κιθάρα, πλήκτρα, φωνή

Δήμπας Στέργιος: κιθάρα, φωνή

Λάρυγγας Βαγγελης: μπάσο

Μπρούσαλης Κοσμάς: τύμπανα και programming

Δύο performars που ένωσαν τις δυνάμεις τους στο τραγούδι. Η αγάπη τους για τη μουσική, τους οδήγησε σε διάφορα μουσικά μονοπάτια όπως και να γράψουν τα δικά τους τραγούδια με δική τους μουσική και στίχο. Το επερτόριό τους ελληνικό και ξένο με ιδιαίτερη έμφαση και αγάπη στις δεκαετίες 80’s- 90’s-00’s ! 

Τετάρτη 15/2 διαγωνίζονται :

..από πού να αρχίσω και που να τελειώσω.. Για αρχή, είμαστε φοιτητές, είμαστε φίλοι, είμαστε μουσικοί που γούσταραν να φτιάξουν ένα γκρουπάκι για την φάση τους. Το στυλ μουσικής μας είναι rock? Είναι punk? Είναι metal? Δεν ξέρουμε ούτε εμείς οι ίδιοι. Ελπίζουμε να βγάλετε εσείς μια άκρη. Είμαστε οι Mirage.

mirage

Τα μέλη

Μάριος Χαλδαίος: φωνή, μπάσο

Γιώργος Σπανός: 1η κιθάρα, φωνητικά

Ιάσονας Χαμηλάκης: 2η κιθάρα,

Μάξιμος Χαμηλάκης: τύμπανα

Ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι στα τέλη του 2015  με στόχο να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν πάνω στις μουσικές που αγαπάνε. Η δημιουργία του δικού τους υλικού με το μοναδικό τους αποτύπωμα έχει στοιχεία από την post alternative σκηνή ντυμένα με ambient και trip hop στοιχεία. Η μουσική για τους “P minor” αποδίδεται μέσα από μία μελαγχολική και dark ματιά. Η  ένταση του ηλεκτρικού ήχου συνδυάζεται με την μελαγχολία των κλασσικών εγχόρδων και δημιουργούν ένα άκρως ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα με έναν νέο μοναδικό ήχο.Με στοιχεία λυρισμού αλλά και με δυναμισμό, δημιουργείται μια ατμοσφαιρική μουσική ιστορία, με πρωταγωνίστρια την μουσική και τις απέραντες δυνατότητές της.

Αυτή την περίοδο μόλις ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του δεύτερου άλμπουμ τους. 

p minor

Οι P minor είναι:

Φωνή – κιθάρα: Παρασκευή Λεβεντάκου                                                                                                  Ηλεκτρική κιθάρα: Γιώργος Παπουτσής 
Μπάσο: Θανάσης Γκιουλέας                                                                                                                

Τσέλο: Σταύρος Παργινός
Ντραμς: Κώστας Φωκάς

Είναι μια δημιουργική μπάντα που ξεκίνησε το ταξίδι της τον Οκτώβριο του 2021 με κύρια συστατικά την αγάπη για τη μελωδική ροκ σκηνή, τη δημιουργία κομματιών με κοινωνικούς κατά βάση στοίχους που εκφράζουν το ύφος και τις επιρροές των μελών του γκρούπ. Η μπάντα παρουσιάζει το υλικό της σε μουσικές σκηνές αλλά και μέσα απο τα

social media (πχ fb & Youtube) με σκοπό να έρθει σε επικοινωνία με όλους όσους αρέσει η Ελληνική ροκ σκηνή και να διευρύνει τους φίλους της. “Η αλήθεια της Γιαγιάς”, ‘Βλέπω τον εαυτό μου”, “Ονειρα σαν αψέντι”, “Jack”, “αρχίζω ξανά”, “δροσουλίτες” είναι μερικά από τα κομμάτια της μπάντας.

Τα μέλη της μπάντας:

Έφη Ανδρεαδάκη: φωνή

Ανδρέας Μαρράς: πλήκτρα 

Παναγιώτης Πτίνης: κιθάρα

Αχιλλέας Μάντζιος: κιθάρα

Μάριος Παπαγγελόπουλος: μπάσο, φωνή

Άκης Ανδρικόπουλος: ντραμς

rockin231402

Rocking Loud Festival vol.4 – Μια πολύμορφη μουσική σκυταλοδρομία

που ενώνει, στηρίζει, προβάλει  συγκροτήματα από την Αθήνα και την Περιφέρεια.

Δίνουμε βήμα σε νέους δημιουργούς, προσφέρουμε σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Συνεχίζουμε με την ίδια συνέπεια και τον ίδιο ενθουσιασμό !!

Τι λες; Θα έρθεις;

Συνδιοργάνωση  – Χορηγός Επικοινωνίας           

image
image 1