6949256666 press@keysmash.gr

Rocking Loud Festival vol. 4 – 28/2 & 1/3

keysmash powered by dycode

Rocking Loud Festival vol. 4

rockinloud2316

Τι λες; Θα έρθεις;

Λίγες μέρες μείνανε για τους ημιτελικούς και πραγματικά οι μπάντες που έχουν περάσει είναι αξιόλογες. Άραγε, το ξέρουμε ότι στην Ελλάδα οι νέοι (όλων των ηλικιών) λατρεύουν τη μουσική; Πόσα γνωρίζουμε για τα συγκροτήματα που υπάρχουν και είναι τόσα πολλά, όχι μόνο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη που είναι τα μεγάλα κέντρα, αλλά και στην περιφέρεια; Επενδύουν στη μουσική που αγαπούν και ζητούν βήμα, ζητούν το ενδιαφέρον μας.

Πάμε τώρα στις συμμετοχές, να γνωρίσουμε και άλλες μπάντες

Τρίτη  28/2

Hideaway

Δημιουργήθηκαν το 2010 στην Αθήνα.

Το 2019 με το αρχικό σχήμα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους, ομώνυμο άλμπουμ με την Lionspride, έχοντας πολύ καλές κριτικές παγκοσμίως. Στόχος με το τωρινό σχήμα να κυκλοφορήσουν το δεύτερο άλμπουμ με υλικό, ανάλογο ή και καλύτερο, στο χώρο του AOR/Hard Rock.

hideaway23

Η μπάντα:

Johnny Pantelaios – Vocals

Apostolis Stamatopoulos – Guitars

Dinos Georgiou – Guitars

Vaggelis G – Keyboards

Constantinos Voulgaris – Bass

Panagiotis Pantelaios – Drums

Pretty Mobs

Ξεκίνησαν την διαδρομή τους το 2019 από μουσικούς φίλους με ετερόκλητα μουσικά ενδιαφέροντα που τους ένωνε όμως το κοινό τους πάθος για την μουσική. Αυτό στην πράξη αποδείχθηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον και καλλιτεχνικά προκλητικό. Τα καλύτερα τραγούδια, μνημεία της κιθαριστικής μουσικής από τα 60 `s έως και σήμερα αποτελούν τον οδηγό του ρεπερτορίου της μπάντας, που σε συνδυασμό με την ενέργεια επί σκηνής και των πρωτόλειο μουσικό χαρακτήρα οδηγούν κάθε εμφάνιση τους σε ένα αξέχαστο party.

prettymobs

Τα μέλη της μπάντας είναι: τραγούδι Κώστας Μολυβιάτης, τύμπανα Μιχάλης Γωργουσης, κιθάρες Άκης Γιαννικοπουλος, μπάσο Πάνος Δαζελης

Sailing Driftwoods

είναι μια μπάντα από την Αθήνα που κινείται μουσικά στον χώρο του rock, του blues και του ελληνικού rock.Η μπάντα φτιάχτηκε τον Οκτώβρη του 2019 και έκτοτε μετράει δεκάδες live σε φεστιβάλ, μουσικές σκηνές και cafe-bar της Αθήνας και της επαρχίας.Τον Οκτώβρη του 2022 οι Sailing Driftwoods πιστοί στον ήχο του rock παρουσιάζουν το πρώτο τους single με τίτλο Free and far σε μουσική του Κώστα Καλαντζή και στίχους της Μαρίας Καλαντζή.

sailingdriftwoods

Η μπάντα:

Χάρης Καρβούνης/φωνή

Κώστας Ανδρονόπουλος/κιθάρα

Νίκος Κακασής/μπάσο

Κώστας Καλαντζής/πλήκτρα

Νίκος Ντάντης/τύμπανα

Τετάρτη 1/3

Orbital Waves

Η αγάπη μας για την metal μουσική ήταν και είναι αδιαμφισβήτητη. Οι μουσικές μας καταβολές όμως, οι επιρροές μας, οι παραστάσεις μας, εμείς οι ίδιοι – όλοι μας και όλα μας, είναι διαφορετικά. Ακόμη και έτσι, η ανάγκη μας να δημιουργήσουμε και να ακουστούμε είναι αυτό που έδωσε σάρκα και οστά στο εγχείρημα μας. Ως Orbital Waves προσδιορίζουμε την θέση μας στον μουσικό χώρο που μάθαμε να αγαπάμε και κατευθυνόμαστε με πυξίδα την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε. Είμαστε ακροατές πριν από δημιουργοί. Είμαστε heavy πριν από μελωδικοί. Είμαστε ο εαυτός μας, πριν από οτιδήποτε άλλο, όπως και η μουσική μας.

orbitalwaves23

Η μπάντα:

Νίκος Ευσταθίου – Φωνή

Αθανάσιος Μπένος – Κιθάρα

Αντρέας Παυλόπουλος – Μπάσο

Γιώργος Δικαίος – Κιθάρα

Αθανάσιος Χιώτης – Ντραμς

Surf Giants

Είμαστε ένα νέο surf rock σχήμα από την Αργυρούπολη και την Άνω Γλυφάδα.

Η μπάντα ιδρύθηκε το 2018 από τους Νεκτάριο Χριστόπουλο (lead guitar) και Θανάση Αναγνώστου (τύμπανα). Στο μπάσο είναι ο Διονύσης Νταμκας και στη ρυθμική κιθάρα και τα ηχητικά εφέ ο Χρήστος Κυριάκος. Το στυλ της μουσικής μας έχει επιρροές από Ventures,Dick Dale, Astronauts,Belrays κ.α.

surfgiants

Έχουμε κάνει τρεις εμφανίσεις,δύο στο sixdogs και μια στο Einstein rock bar.

The bless

Έχουν σαν αφετηρία την ατμοσφαιρική ροκ την  οποία και συνδυάζουν με ευρωπαϊκούς ήχους αλλά και χορευτικά grooves. Ετοιμάζουν την πρώτη τους κυκλοφορία η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

thebless

Η μπάντα:

Harry Huta : φωνή, κιθάρα

Alex Pouliasis : κιθάρα

Kodomihalos : Piano, Accordion

Vona : Μπάσο, φωνητικά

Rocking Loud Festival vol.4 – Μια πολύμορφη μουσική σκυταλοδρομία

που ενώνει, στηρίζει, προβάλει  συγκροτήματα από την Αθήνα και την Περιφέρεια.

Δίνουμε βήμα σε νέους δημιουργούς, προσφέρουμε σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Συνεχίζουμε με την ίδια συνέπεια και τον ίδιο ενθουσιασμό !!

Τι λες; Θα έρθεις;

Συνδιοργάνωση  – Χορηγός Επικοινωνίας      

image
image 1

       

0 Comments