Ξεκινάμε και παρουσιάζουμε τις μπάντες που διαγωνίζονται το πρώτο τριήμερο!

Δευτέρα  23/1/2023 :

tetigges2314

Νίκος Βισβίκης/τύμπανα, Οδυσσέας Ψαρράς/μπάσο, Ιάσονας Τσουρελης/ κιθάρα, Μυρτώ Μαρη/φλάουτο και Βάσω Ασημακοπούλου φωνή.

humus2314

Μαριλία Μουράτογλου/φωνή, Λευτέρης Γριτσίπης/ κιθάρα,  Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος/ μπάσο, Μιχάλης Κουτσοδόντης/πλήκτρα, Νίκος Πατσής/τύμπανα

soundsfive2314 1

Τρίτη 24/1/2023

Nasty Pills Νοέμβριος 2022 ..Μπάντα.. Όταν ακούμε αυτή τη λέξη ο νους μας πάει σε δημοφιλείς μπάντες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Έτσι λοιπόν συναντήθηκαν καρμικά κατά πολλές απόψεις οι Χάρης Ζήκας και Πέρης Ζυγούρης και με το κοινό τους όραμα εγένετο οι Nasty Pills. Παρόλο που δημιουργήθηκαν γύρω στο 2019, με την τελική τους μορφή να υφίσταται απο τον Απρίλιο του 2021, και μέσα σε χρόνια δύσκολα λόγω καραντίνας, κατάφεραν μέσα σε λίγους μήνες να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού τους το οποίο τους ακολουθεί non stop σε κάθε live. Κινούνται σε funk – Disco μονοπάτια όπως εκείνα των James Brown Commodores  – Aretha franklin και Dona Summer αλλά και σε πιο Classic Rock και Blues  δρόμους με ήχους και επιρροές απο την Janis Joplin και τους BAD COMPANY μέχρι τους θηριώδεις JIMI HENDRIX  και  Led Zeppelin.

Μαρία Βλάχου/φωνή, Πέρης Ζυγούρης/φωνή,  Σπύρος Φόρτης/πλήκτρα, Χρήστος Σταυρινός/μπάσο, Χάρης Ζήκας/ηλ.κιθάρα, Παναγιώτης Γεωργίου/τύμπανα.

nastypills2314

Δημήτρης Περράκης/φωνή, Γιάννης Ξερέας/κιθάρες, Νίκος Μπαγκ/μπάσο, Θοδωρής Βεργάδος/τύμπανα

eviljustice2314

Συμμετέχουν:

Η Πλοήγηση είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία, ένας εξειδικευμένος πολυχώρος ανάπτυξης δεξιοτήτων που από το 2014 λειτουργεί με στόχο την κοινωνική και επαγγελματική ένταξη εφήβων και νεαρών ενηλίκων με αυτισμό και ψυχοκοινωνικές δυσκολίες. Αυτό γίνεται μέσα από προγράμματα τέχνης, κίνησης, αυτόνομης διαβίωσης και κοινωνικών δεξιοτήτων Καινοτομία της Πλοήγησης είναι οι μικτές ομάδες με συμμετοχή ατόμων με δυσκολίες και ατόμων τυπικού πληθυσμού από την κοινότητα.

Για να δείτε το έργο της Πλοήγησης: https://www.facebook.com/ploigisi.gr 

http://www.ploigisi.gr/

Μία από τις καλλιτεχνικές δράσεις της Πλοήγησης είναι και το μουσικό σχήμα «Πλοηγοί», μια μικτή ομάδα που αποτελείται από νεαρούς ενήλικες με δυσκολίες, αλλά και τυπικού πληθυσμού, που τραγουδούν και παίζουν κρουστά. Δουλεύοντας με ζήλο και επαγγελματισμό, οι «Πλοηγοί» έχουν δημιουργήσει ένα μουσικό πρόγραμμα που υπερβαίνει τις τρεις ώρες, με ελληνικό κυρίως, αλλά και ξένο ρεπερτόριο, με έξυπνες διασκευές και ευφάνταστα ποτ-πουρί. Θα παρουσιάσουν ένα δείγμα της δουλειάς τους με φωνές και συνοδεία πιάνου από τη Μαρία Παπαρδάκη, συντονίστρια της ομάδας και μουσικοθεραπεύτρια της Πλοήγησης.

Κοινωνική Κουζίνα ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ο «Άλλος Άνθρωπος», δεν είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση όπου οι περισσότερο ευνοούμενοι βοηθούν τους αναξιοπαθούντες. Είναι μια αυτοδιαχειριζόμενη δράση, όπου όσοι συμμετέχουν ευνοούνται. Όλοι είναι ίσοι γύρω από την κατσαρόλα, μαγειρεύουν μαζί και τρώνε από το ίδιο φαγητό και ας είναι διαφορετικοί από κάθε άποψη.
Για να γίνει ένα μαγείρεμα όμως, έχει ήδη προηγηθεί μια κινητοποίηση άλλων ανθρώπων, οι οποίοι έκαναν γνωστή την δράση στους φίλους τους, στο σχολείο των παιδιών τους, στο αθλητικό σύλλογο της περιοχής τους, στο μπαράκι της γειτονιάς, στους συναδέλφους τους και μετά κάποιοι άλλοι άνθρωποι οργάνωσαν μια εκδήλωση, κάποιοι το επικοινώνησαν στο Fb, σχεδίασαν μια αφίσα, διοργάνωσαν ένα πάρτι, μία συναυλία, μια παράσταση, κάλεσαν τους γνωστούς τους. Μετά κάποιοι άλλοι άνθρωποι, πήγαν στην εκδήλωση και πρόσφεραν είδη & τρόφιμα μαζί με άλλα καλούδια που τους φόρτωσαν κάποιο άλλοι άνθρωποι που βοηθούν εξ αποστάσεως. Έτσι δημιουργείται μια αλληλεπίδραση, επικοινωνία και κινητοποίηση διαφόρων ανθρώπων κ ειδικοτήτων που τελικά συνεργάζονται για ένα κοινό σκοπό. Να είναι καλά με τον εαυτό τους και να αισθάνονται χρήσιμοι. Έχεις όφελος. Το κέρδος του να συμμετέχεις στις δράσεις της κοινωνικής κουζίνας του “άλλου ανθρώπου” με όποιο τρόπο διαλέξεις είναι πολύ μεγαλύτερο από το να γεμίσεις μερικά στομάχια με φαγητό. Εξασκείς το μυαλό σου προσπαθώντας να βρεις νέες ιδέες, ανακαλύπτεις κρυμμένες σου δεξιότητες και γνωρίζεις νέους ανθρώπους. Aυτός ακριβώς είναι και ο στόχος του άλλου ανθρώπου, να γίνει και από άλλους ανθρώπους, ομάδες, συλλογικότητες σε κάθε γειτονιά!! Γιατί αυτό το σπυράκι ,αυτός ο κόκκος άμμου που είναι ο άλλος άνθρωπος,  είναι περισσότερο από το τίποτα, από το να μην κάνεις κάτι για σένα τον ίδιο, τον εαυτό σου. Αν λοιπόν μαζευτούν πολλοί κόκκοι άμμου, θα έχουμε ελπίδα να φτιάξουμε καλύτερο κόσμο, καλύτερους ανθρώπους, κοινωνικούς, χωρίς ρατσισμό και φασισμό και φυσικά καλύτερη κοινωνία για να ζούμε  καλύτερα εμείς, τα παιδιά μας καιόλοι.
http://oallosanthropos.blogspot.com https://www.youtube.com/watch?v=JkJB5FeBvOY&t=85s

Όποιος μπορεί φέρνει :Ζυμαρικά ( κριθαράκι,πένες)-Όσπρια-Ρύζι-Γάλατα εβαπορέ- Ελαιόλαδο-Πελτές ντομάτας-Καφέδες τύπου νες-Ζάχαρη-Μπισκότα-Κρουασάν-Φρυγανιές-Βούτυρο-Ψωμί του τοστ-Χαρτικά-Καθαριστικά-Πάνες για βρέφη και ενήλικες

Τετάρτη  25/1/2023

Δήμητρα Αθηναΐδου/ πιάνο, Κίμωνας Γκόγκας/κιθάρα, Αλέξανδρος Ιωάννης Ηλιάκης/μπάσο και φωνή, Νίκος Ρουμουνδούμης/τύμπανα, Θοδωρής Πετσόπουλος/σαξόφωνο,  Αντώνης Ηλιάκης/κιθάρα και φωνή

neveronsunday2314

Δημήτρης Παπατσάκωνας/φωνή, Δημήτρης Τρουμπούκης/τύμπανα, Απόλλωνας Πετρόπουλος/μπάσο, Άγγελος Δίγκας/κιθάρα, Θοδωρής Δίγκας/κιθάρα

reserved2314

Θάνος Δημουλάς/φωνή, Χρήστος Ηλιάδης/ηλ. κιθάρα, Πάρις Πασχάκης/ ηλ. κιθάρα, Θοδωρής Λεουτσάκος/μπάσο, Άγγελος Πρέμτης/τύμπανα.

enausma2314

Rocking Loud Festival vol.4 – Μια πολύμορφη μουσική σκυταλοδρομία

που ενώνει, στηρίζει, προβάλει  συγκροτήματα από την Αθήνα και την Περιφέρεια.

Δίνουμε βήμα σε νέους δημιουργούς,   προσφέρουμε σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Συνεχίζουμε με την ίδια συνέπεια και τον ίδιο ενθουσιασμό !!

INFO:

Ώρα έναρξης συναυλιών : 21.00