Παρασκευή 24 Μαρτίου βρεθήκαμε στο θέατρο Άβατον, για να παρακολουθήσουμε την παράσταση του Ανδρέα Πασπάτη με τίτλο «Σόλο». Γύρω στις εννιά και τέταρτο είχαμε ήδη μπει στο θέατρο και είχαμε κάτσει στις θέσεις μας. Η διαμόρφωση του θεάτρου ήταν λίγο διαφορετική από αυτή που είχαμε δει στην παράσταση του Αριστοτέλη Ρήγα, με καθίσματα να έχουν τοποθετηθεί δεξιά και αριστερά από τον χώρο της σκηνής. Ο κόσμος γέμισε το θέατρο και περίπου στις δέκα παρά ο κωμικός βγήκε στη σκηνή, ξεκινώντας το crowdwork. Εξαιρετικά. Κάπου εκεί μας παρουσίασε την κωμικό που θα άνοιγε την παράσταση.

paspatis2315

Η Αλεξάνδρα Παπαντωνίου βγήκε στη σκηνή στη συνέχεια. Και μας έκανε να γελάσουμε για περίπου δέκα λεπτά. Πολύ όμορφο κείμενο, δομημένο και με σωστή ροή αστείων. Πάρα πολύ καλή άρθρωση και τρομερά toppers πάνω στα ήδη δυνατά αστεία που έχει γράψει! Η αλήθεια είναι ότι δεν την είχα υπόψη μου, αλλά μου έκανε εξαιρετική εντύπωση και είναι σίγουρο ότι θα την ξαναδούμε είτε σε άλλα opening act, είτε σε line up με κωμικούς.

Στα «καπάκια» μας ανέλαβε ο Ανδρέας Πασπάτης συνεχίζοντας το crowdwork για λίγο και μπαίνοντας στο κείμενό του, το οποίο πραγματικά είναι εξαιρετικό! Τρομερά αστεία, λογοπαίγνια εκεί που πρέπει και πολύ ωραία θεματολογία. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο τίτλος «Σόλο» για την τρίτη του σόλο παράσταση βγήκε και από το όνομα του σκύλου του. Το βλέπετε και στην αφίσα.

Τα γέλια έβγαιναν αυθόρμητα από όλους μας και μάλιστα κάποιες φορές, ορισμένοι από το κοινό πετάγονταν και λέγανε κάτι… εκεί ο κωμικός μας έδειξε πώς γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις… έριξε το κράξιμο που έπρεπε, χωρίς να χάσει καθόλου ειρμό σε σχέση με το κείμενό του και τα γέλια γίνονταν όλο και πιο έντονα. Πραγματικά μου θύμισε Jimmy Carr με τον τρόπο διαχείρισης του heckling! Του το είπα κιόλας μετά το τέλος της παράστασης. Η ώρα είχε φτάσει περίπου έντεκα, όταν ξεκινούσε το set up για το τελευταίο αστείο πριν το διάλλειμα, μια κοπέλα δεν σταματούσε να γελάει με την πρώτη ατάκα του συγκεκριμένου set up και ο κωμικός εκεί έδωσε ρέστα! Για να σας εξηγήσω ακριβώς τι συνέβη, ακούγοντας τη λέξη «τηλέφωνο» στο set up του αστείο, την έπιασε νευρικό γέλιο και δεν μπορούσε να σταματήσει με τίποτα. Ακολούθησε καταιγισμός αστείων πάνω σε αυτό, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν μας έμεινε άντερο!

paspatis2314

Μετά το μικρό διάλλειμα, ακολούθησε το δεύτερο μέρος της παράστασης, όπου ξεκίνησε πάλι με ένα μικρό crowdwork και στη συνέχεια μπήκε στο κείμενο με κάποιες ιστορίες που μας κάνανε πάλι να γελάσουμε με την καρδιά μας. Περίπου δύο ώρες κωμωδίας συνολικά! Θα ρωτήσετε αν είναι προτεινόμενο. Και φυσικά είναι! Ο Ανδρέας Πασπάτης θα είναι στο θέατρο «Άβατον» για ακόμα τρεις Παρασκευές, αν δεν πάρει παράταση η παράσταση και για μετά. Η αλήθεια είναι ότι το εύχομαι από καρδιάς, γιατί αξίζει εκατό τοις εκατό!

Επίσης, ψάξτε στο YouTube τις δύο πρώτες του παραστάσεις, με τίτλους «Τσάι Πάρτι» και «Διαβάστηκε». Δεν θα χάσετε!

Τα socials του κωμικού:

Facebook

Instagram

Γιώργος “Dr. P” Παπαντώνης

Κάθε Παρασκευή του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου

Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3 Κεραμεικός 

Έναρξη: 21:30

Διάρκεια: 70’

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

Τιμές εισιτηρίων:

Early bird: €10

Γενική είσοδος: €12

Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές / ειδικές κατηγορίες με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 10€

Production: HAH Comedy / TMR Entertainment Group