6949256666 press@keysmash.gr

Quintilis stat pro aestatis – 202307

keysmash powered by dycode

Λοιπόν! Δεν θέλω ου, δεν θέλω γελάκια και σχολιάκια, αυτή εδώ τη φράση την έφτιαξα στο translator στο διαδίκτυο, όπως θα την έφτιαχνε ο καθένας μας και δεν πουλάω φύκια για κορδελωτές μετάξιες, μπας και ρίξω κάνα μογκεκάνι. Τόσο απλά, τόσο χάλια.

Πού είχαμε μείνε; Α, ναι… Είχα το ένα πόδι από δω και το άλλο από κει. Και που λέτε, στρατηγέ μου, της πατάω έναν μπ… δίσκο των Winger… Δεν της άρεσε και πολύ η πόζα τους, αλλά, επειδή την είδα ότι ψιλογούσταρε, της πρεσάρω από δίπλα το καινούργιο των Disillusive Play. “Songs For The Non-Existent” και μόλις έσκασε το “Queen Of The Night”, σου λέω ‘γω πόσα απίδια, ναι;

july2314

Ναύαρχέ μου, ο Ιούλιος καλά κρατεί. Πήγαμε σε διάφορα φεστιβάλ, περάσαμε καλά και γράψαμε για το πόσο καλά περάσαμε. Rockwave 2023 και Deep Purple, παρέα με Saxonάρα, παρέα με As I Lay Dying, Bokassa, Rock’N’Roll Children και Lazy Man’s Load. Υπέροχοι οι πιτσιρικάδες, φοβεροί οι μεσήλικες, αλλά οι γέροι, γέρο μου… Τα διέλυσαν όλα. Κι από δίπλα είχα τον γιο του κουμπάρου μου, ο οποίος πλέον είναι σε νόμιμη ηλικία δανεισμού μπύρας και ο οποίος απολάμβανε δίπλα στον πατέρα του. Υπάρχει πιο ωραίο από δαύτο, πτέραρχέ μου; Ε, μα…

Θεατράλε ο Γιούλης, κυρία πρόεδρε της δημοκρατίας. Βγήκαν στο κουρμπέτι τα μπουλούκια και δεν χορταίνουμε τα θερινά. Βράχων, Κηποθέατρο, Βεάκειο, Κατράκειο. Όλα μαζί και το καθένα μόνο του και ξανά όλα μαζί. «Βάκχες», «Μήδεια», «Ηλέκτρα», «Δωδέκατη Νύχτα» και ηθοποιάρες, παραστασάρες και γλυκό βύσσινο το χαμόγελο στο πρόσωπο του καθενός.

Απ’ την άλλη, κύριε πρόεδρε της κυβερνήσεως, έχουμε το στολίδι μας. Το Ηρώδειό μας. Έχουμε απολαύσει ως τώρα Melody Gardot, Jose James, Alexandre Desplat και ο χορός καλά κρατεί. Υπέροχοι μουσικοί, μοναδικά μελωδικά ταξίδια και κοινό που θέλει να σεβαστεί τον εαυτό του. Δεν τα καταφέρνει πάντα, αλλά τουλάχιστον προσπαθεί.

july2315

Απ’ την άλλη άλλη, οι μικροί χώροι έχουν τη δικιά τους νοστιμάδα, κύριε απαυτέ μου. Πας και βλέπεις Dark Angel και Xentrix στο Gagarin, παρακολουθείς δυόμιση ώρες ΞΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟ και σκέφτεσαι τι καλά που περνάς και πόσο θα ήθελες κι άλλα τέτοια, παρόλο που η θερμοκρασία σε κάνει να υποφέρεις στο τζιν και σου επιτάσσει βερμούδα ή και μαγιό ακόμα. Συναυλίες για εκείνους που τότε μάθαιναν και σήμερα ξέρουν. Στα μεγάλα γήπεδα έρχονται τώρα οι Gunners. Πώς θα είναι; Μμμ… Δεν μας ενδιαφέρει! Εμείς να περάσουμε καλά θέλουμε. Και θα βρούμε τον τρόπο.

Λοιπόν! Θέλω ου, θέλω σχολιάκα, θέλω να με σαρκάσετε για τον τρόπο που σκέφτηκα αυτό τον πανηλίθιο τίτλο – Ιούλιος σημαίνει καλοκαίρι; Σιγά, ρε γαργαντούα – και τον έντυσα Λατίνο, για να γλυτώσω την καζούρα. Θέλω επίσης να πηγαίνετε στα πολιτιστικά και να το φχαριστιέστε. Θέλω να μην δίνετε σημασία στα τοξικά, γιατί από τέτοια έχουμε μπουχτίσει. Και θέλω να ανταμώνετε με τους αγαπημένους σας, γιατί αλλιώς δεν έχουμε καμία τύχη σαν άνθρωποι. Καλή συνέχεια, τα λέμε τον Αυγούστη, που κάνει ρίμα και με τον… Παρδαλοσαρδανάπαλο; Αυτό!

Κώστας, Έφη, Μαίρη

Τα κορίτσια του περιοδικού ΔΕΝ διατίθενται για συνεστιάσεις.

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
LinkedIn

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *