6949256666 press@keysmash.gr

The Magic Bus “ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ “

keysmash powered by dycode

“…κι όσο το γέλιο μας θα επιζεί

μερώνει το θηρίο…”

Οι The Magic Bus γίνονται “Μέρος της Γιορτής” και το Town by the River Festival αποκτά το δικό του τραγούδι, τη δική του φωνή, τις δικές του λέξεις και νότες! Το Μαγικό Λεωφορείο σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό – Καλλιτεχνικό Σύλλογο “ΑΝΑΠΝΟΗ” αποτυπώνει την ουσία και τον στόχο του αγαπημένου Φεστιβάλ της Λιβαδειάς σε ένα κομμάτι που ήρθε για να μείνει. Απολαύστε το δυναμικό τραγούδι με το γεμάτο ενέργεια video clip και γίνετε κι εσείς… «Μέρος της Γιορτής»!

Το single “Μέρος της Γιορτής” διατίθεται δωρεάν από τη σελίδα Bandcamp του συγκροτήματος, μπορείτε να τo ακούσετε σε κάθε μουσική πλατφόρμα, ενώ στο YouTube κανάλι της μπάντας θα βρείτε το video clip.

ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ

μουσική: Ερμής Σουλτανόπουλος

στίχοι: Γιάννης Κομπότης, Βαλάντης Δάφκος, Ερμής Σουλτανόπουλος

Σ’ έναν καμβά θα βάφω μουσική

με μιας κιθάρας νότα

Θα περπατώ σε γη ονειρική

στου ποταμού τη ρότα

Γύρω μου θα γελούν περαστικοί

πλέκοντας τη χαρά τους

Μ’ έναν παλμό της πόλης οι ρυθμοί

θα έρχονται κοντά τους

Γίνε μέρος της γιορτής

ένα κομμάτι της ζωής

Γίνε μέρος της γιορτής

σε περιμένουμε να ‘ρθεις

Σ’ έναν χορό θα μπλέξουμε μαζί

εικόνες σε βιβλίο

Κι όσο το γέλιο μας θα επιζεί

μερώνει το θηρίο

Γίνε μέρος της γιορτής

ένα κομμάτι της ζωής

Γίνε μέρος της γιορτής

ένα τραγούδι της ψυχής

Γίνε μέρος της γιορτής

ένα κομμάτι της ζωής

Γίνε μέρος της γιορτής

σε περιμένουμε να ‘ρθεις

The Magic Bus:

 • Φωνή & φωνητικά – Βαλάντης Δάφκος (επίσης σε “Redeye Caravan”, “peculiar three”, “Beyond this Earth”)
 • Κιθάρες & φωνητικά – Ερμής Σουλτανόπουλος (επίσης σε “Nox Die”)
 • Μπάσο – Ντίνα Αργυρίου (επίσης σε “Nox Die”)
 • Τύμπανα – Πάρης Γάτσιος (επίσης σε “peculiar three”, “Beyond this Earth”)

Συντελεστές:

 • Ηχογράφηση & Παραγωγή – Locomotive Sound studio (Λαμία)
 • Παραγωγός – Έκτορας Σώχος
 • Artwork, Logo & Layout – Σωτήρης Κοτσώνης
 • Φωτογραφία συγκροτήματος – Τάσος Παλαμίδας
 • Φωτογραφία thumbnail – Θάνος Κωστακόπουλος

Video Clip:

 • Σκηνοθεσία – Βαλάντης Δάφκος
 • Κινηματογράφηση – Θάνος Κωστακόπουλος, Βαλάντης Δάφκος
 • Ηχητικά & Φωτισμός – Soundwave (Δημήτρης Τρόκας, Θάνος Κωστακόπουλος)
 • Μοντάζ, Επιμέλεια, Παραγωγή – AM Productions (Άγγελος Μιχαηλίδης) 
 • Special Guests – μικροί και λιγότερο μικροί φίλοι του Συλλόγου “Αναπνοή”!
 • Η βιντεοσκόπηση έγινε στην αίθουσα “Θολωτό” της Λιβαδειάς, καθώς επίσης σε παραποτάμια περιοχή της πόλης όπου κατά τη διάρκεια του 2ου Town by the River Festival φιλοτεχνήθηκε σειρά από graffiti.

Βιογραφικό:

 • Το “Μαγικό Λεωφορείο” ξεκίνησε το ταξίδι του στην ελληνόφωνη rock το 2017, με ορμητήριο τη Λιβαδειά, αλλά με μέλη επίσης σε Κατερίνη και Αταλάντη. Έκτοτε μετράει χιλιόμετρα και συναυλίες σε πολλά μέρη της χώρας, παίρνοντας μέρος σε φεστιβάλ – όπως Φεστιβάλ Δάσους (Αρβανίτσα), Town by the River (Λιβαδειά), Φεστιβάλ Πάρκου (Κατερίνη), Λευκή Νύχτα (Θεσσαλονίκη) κ.α. – και διάφορους μουσικούς χώρους. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με κάποια απ’ τα γνωστότερα ονόματα της εγχώριας rock (όπως Μίλτος Πασχαλίδης, Πυξ Λαξ, Ενδελέχεια, Magic de Spell, Κίτρινα Ποδήλατα κ.α.), αλλά κι εκτός αυτής (όπως Εισβολέας, Λόγος Τιμής, Ματούλα Ζαμάνη κ.α.). Το 2021 ηχογράφησε και κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Το Κάστρο”, γεμάτο αγνό rock, ιδιαίτερες θεματικές και δυναμικές συνθέσεις. Το 2024 επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP “Σε Άγνωστα Νερά”, ένα μίγμα διαφορετικών μουσικών ιδιωμάτων, μέσα από rock σκοπιά και διάθεση. Την ίδια χρονιά συνθέτει τον ύμνο του “Town by the River Festival”.

Επικοινωνία:

 • Επιβιβαστείτε στο Μαγικό Λεωφορείο σε κάθε γνωστή πλατφόρμα, όπως:

Facebook, Instagram, Spotify, YouTube, Bandcamp, SoundCloud, TikTok κλπ

ή στείλτε e-mail στο: themagicbusbandgr@gmail.com

Town by the River Festival:

 • Το πολυθεματικό Town By The River Festival είναι μια γιορτή η οποία δίνει την δυνατότητα έκφρασης σε καλλιτέχνες και δημιουργικούς ανθρώπους και επιχειρεί την γνωριμία της τοπικής κοινωνίας με τις σύγχρονες μορφές της τέχνης. Μια συνάντηση τέχνης και δραστηριοτήτων από την οποία επιχειρείται η δημιουργία νέων προσωπικών και καλλιτεχνικών δεσμών με αποτέλεσμα την πραγματοποίηση διαχρονικών πολιτιστικών συμπράξεων.

Μια ομάδα ανθρώπων από τον Πολιτιστικό Καλλιτεχνικό Σύλλογο – “ΑΝΑΠΝΟΗ” με αρκετή εμπειρία στην διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων ανέλαβε να διοργανώσει το 2022 το πρώτο Town By The River Festival. Αυτή η πρώτη εκδήλωση σκοπό είχε στόχο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και να αποκτήσει την δυναμική ώστε σταδιακά να δημιουργηθεί ένα σημαντικό ετήσιο φεστιβάλ με πολλές και παράλληλες εκδηλώσεις διάφορων μοντέρνων καλλιτεχνικών ρευμάτων, μουσικών και εικαστικών και δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες. Σε αυτή την προσπάθεια υπάρχει και η σημαντική βοήθεια του Δήμου Λεβαδέων.

Πολιτιστικός – Καλλιτεχνικός Σύλλογος “ΑΝΑΠΝΟΗ”:

 • Ο σύλλογος “ΑΝΑΠΝΟΗ” ιδρύθηκε το 2019 στην Λιβαδειά, θέτοντας σαν στόχο την αναβάθμιση της πολιτιστικής και πολιτισμικής ζωής της ευρύτερης περιοχής. Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, ο σύλλογος αφήνει το αποτύπωμά του έχοντας σαφές πολιτιστικό και κοινωνικό αντίκτυπο στην περιοχή. Έχει διοργανώσει πολλές εκδηλώσεις για φιλανθρωπικό σκοπό, έχοντας καταφέρει να βοηθήσει έμπρακτα: το σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες Λιβαδειάς (ΕΕΕΕΚ), παρέχοντας αρκετές φορές τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, προσφέροντας μουσικά όργανα στο πρότυπο Μουσικό σχολείο Λιβαδειάς και πολλά άλλα. Το μεγαλύτερο επίτευγμα της “ΑΝΑΠΝΟΗΣ” είναι η διοργάνωση του Town by the River Festival, ενός πολυθεματικού Φεστιβάλ, που κινείται στα πρότυπα μεγάλων παγκόσμιων Φεστιβάλ.
Please follow and like us:
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
LinkedIn

0 Comments