6949256666 press@keysmash.gr

Το POLYDRAMA γίνεται ένα world χορευτικό EP με remix των Alejjos, ECATI, Larry Gus και Τeo Pouzbouris

keysmash powered by dycode

Το POLYDRAMA γίνεται ένα world χορευτικό EP

με remix των Alejjos, ECATI, Larry Gus και Τeo Pouzbouris

Κυκλοφορεί στις 10 Απριλίου 2024

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Sόse, του πρώτου single από το POLYDRAMA, οι ody icons δίνουν νέα ζωή σε δύο από τα τραγούδια του άλμπουμ παίρνοντας από το οξυγόνο τεσσάρων διαφορετικών μουσικών παραγωγών. Με τη σειρά που βρίσκονται στο EP Polydrama The remixes, είναι ο Alejjos μουσικός παραγωγός, dj και ντράμερ από την Κύπρο, ο οποίος ανέλαβε το μοναδικό κυπριακό τραγούδι του δίσκου, το Arki, δίνοντας του μια world ηλεκτρονική αισθητική,ενώ τα remix του τραγουδιού Sόse έχουν φτιάξει ο παραγωγός και συνθέτης ECATI, ο Larry Gus ή αλλιώς ο πολυτάλαντος Παναγιώτης Μελίδης και τέλος ο συνθέτης και παραγωγός Teo Pouzbouris, γνωστός για τις συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ποπ ονόματα της Ελλάδας.

Με τα λόγια των ody icons: To POLYDRAMA δεν είναι απλώς ο πρώτος μας δίσκος. Είναι ένα πέρασμα και μια μετάβαση, μια αποκάλυψη των πολύ ευαίσθητων περιοχών της καρδιάς και της ιδιοσυγκρασίας μας ως ήχος, ως παρουσία, ως αισθητική. Θέλαμε όμως να είναι σαφές ότι το drama εμείς το χορεύουμε, το ξορκίζουμε τα βράδια στα πάρτι, το γιορτάζουμε παρέα με τις φίλες και τους φίλους μας.  Γι’ αυτό μέσω των πολύ ταλαντούχων φίλων μας που έφτιαξαν τα ρεμιξ αυτά, σας αποκαλύπτουμε ακόμα μια πτυχή της ταυτότητας μας και σας προσκαλούμε να χορέψουμε παρέα κουνώντας λεκάνη και σπάζοντας καρπό.

Το EP “Polydrama- The remixes” κυκλοφορεί στις 10 Απριλίου σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

YOUTUBE

SPOTIFY

Την οπτική ταυτότητα του EP έχει δημιουργήσει ο Μάρκος Ζουριδάκης με τις φωτογραφίες της Έλλης Ιατρού και την επικοινωνία ανέλαβε η Κατερίνα Π. Τριχιά.

Μη χάσετε!

Το επόμενο live των ody icons, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 στο Argentina Bar, στο πλαίσιο του R2D2 concept, Behind The Curtains.

Support act: ECATI.

Εισιτήρια: εδώ.

Φωτογραφία: Έλλη Ιατρού

Σύντομο βιογραφικό του ody icon:

Ο ody icon είναι ένας νέος πολυεπιστημονικός μουσικός καλλιτέχνης από την ανατολική Μεσόγειο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο κάνοντας πιάνο και συμμετέχοντας στις χορωδίες της “Επιλογής”, σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι στη σκηνοθεσία θεάτρου και στη δραματουργία. Παράλληλα παρακολουθήσε μαθήματα τραγουδιού με καταξιωμένους δασκάλους. Το 2017, παρουσιάστηκε στο κοινό ως ody icons με τη διασκευή του τραγουδιού “Supermelancholic”, ενώ τον Δεκέμβριο του 2020 κυκλοφόρησε το δικό του ντεμπούτο κομμάτι – μανιφέστο, “Working Out My Little Muscles” σε συνεργασία με τη liminal. Έκτοτε διατηρούν μια σταθερή συνεργασία καθιστώντας όλα τα μουσικά βίντεο του και τις συναυλίες τους προσβάσιμα σε κωφά άτομα μέσω διερμηνείας και υποτιτλισμού. Τον Απρίλιο του 2022 κυκλοφόρησε το EP album “drama“ σε παραγωγή του Φώτη ingie Παπαθεοδώρου και το ομώνυμο δεκάλεπτο φιλμ “drama“, σε σκηνοθεσία του χορογράφου Χάρη Κούσιου, που συνόδευσε τα τρία τραγούδια του δίσκου. Το drama στη συνέχεια κυκλοφόρησε προσβάσιμο και σε τυφλά άτομα καθιστώντας το το πρώτο καθολικά προσβάσιμο μουσικό βίντεο στην Ελλαδα. To 2023 κυκλοφόρησαν τα single και video για τα: Sόse, Cosmos Island και Kind Reminder. Το POLYDRAMA  το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ είναι διαθέσιμο σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες από τις 13 Οκτωβρίου 2023.

ody icons – SoME

Bandcamp

Spotify

Youtube

Instagram

Facebook

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
LinkedIn

0 Comments