6949256666 press@keysmash.gr

LiVE! Threshold, The Silent Wedding @ Kyttaro Live

keysmash powered by dycode

Σωτήριον έτος 2005. Κάπου στη γη των ανιστόρητων. Μόλις έχει τελειώσει μία συναυλία Queensryche και περιμένουμε καρτερικά το meet n’ greet. Μία τύπισσα, η οποία έχει κοπανήσει για τα καλά τα κοκτέιλ της, έχει έλθει προς το μέρος μου και μου πιάνει την κουβέντα. Η ομιλία της είναι άτσα-χράτσα, εξαιτίας της υπέρ-κατανάλωσης προφανώς, αλλά αυτό που θέλει να πει το λέει. «Έχεις ακούσει Threshold; Είναι και γαμώ! Να τους τσεκάρεις οπωσδήποτε». Ναι, δεν λέω. Έλα, παππού μου, να σου δείξω τ’ αμπελοχώραφά σου. Να ‘ναι καλά η Λίλυ πάντως, με έβαλε στην πρίζα για ακόμα μια φορά, όσον αφορά τους παιχταράδες Εγγλέζους.

silent2376tl

Απόψε μας επισκέπτονται για δεύτερη φορά, μετά το 2017. Και απόψε παίζουν μαζί τους οι The Silent Wedding. Δεν γίνεται να είμαι αντικειμενικός με αυτή τη μπάντα και δεν το  επιθυμώ κιόλας. Είναι καταπληκτικοί μουσικοί, είναι καταπληκτικά παιδιά και όποτε τους βλέπω LiVE, θα έλεγα ότι ξανανιώνω. Απόψε μάλιστα καταγράφεται επισήμως το τριακοστό δεύτερο – παρακαλώ πολύ – LiVE τους μαζί με τους Threshold, μια και έχουν κάνει δύο περιοδείες μαζί.

silent2374tl

Κάργα προβαρισμένοι, προ-ηχογραφημένα, απαραίτητη φωνή για υποστήριξη στα ρεφρέν και όχι μόνο και να ένα συγκρότημα που μπορείς να βλέπεις κάθε μέρα και δυο φορές την Κυριακή. Ο Μάριος, Ο Jimάκος, ο Γιάννος, ο Γιώργος, ο Ρένος και η απίστευτη χημεία τους. Δυναμικότατη ομάδα, άψογο ηχητικό αποτέλεσμα και ο κόσμος διασκεδάζει και πορώνεται. Με το καλό να περιμένουμε και το επόμενο άλμπουμ. Οι The Silent Wedding είναι η λυρική μπάντα του αύριο, είναι η πρόταση στην οποία δεν διανοείστε να πείτε όχι.

Time Of Darkness, The Sea Of Fate, Point Of No Return, Catharsis, Stealing The Sun, Caught In The Web, Closer To The End, Loneliness, Song Of The Dead

silent2375tl

Και οι πρώτες νότες του “Haunted”… Μάγκα μου! Τι ρεφρέν είναι αυτό; Τι παρουσία είναι τούτη; Τι φωνάρα έχει ο ρημάδης o Morgan; Τι σολάρες είναι τούτες, γαμώ την αγανάκτηση! Μόλις με πληροφόρησαν ότι δεν μπορώ να γράψω «Γαμώ» στο διαδίκτυο. Γαμώτο! Πολύ κρίμα.

threshold2314l

Παίζουν το μισό “Dividing Lines”, παίζουν από τα παλιά… παίζουν ό,τι και όπως γουστάρουν. Και όταν σκάει το “Long Way Home”… Είκοσι και ένα χρόνια πίσω και οι μνήμες είναι εδώ, παρούσες και κραταιές. Δεν σας κάνει σε μιούζικαλ, δεν σας κάνει σε κάτι ουράνιο; Εκεί μπροστά βλέπω μια ψυχή που έχει κατασυγκινηθεί και δεν λέει να σταματήσει να χτυπιέται. Και πολύ καλά κάνει. Θα πηγαίνουμε να βλέπουμε αυτή τη γκρουπάρα παντού. Λίλυ, για κανόνισε να τσιμπήσεις το αεροπλάνο την επόμενη φορά. Σειρά μου να κεράσω…

Haunted, The Domino Effect, Long Way Home, Slipstream, The Shire (Part 2), Snowblind, Defence Condition, Silenced, Let It Burn, Mission Profile, Pressure, Lost In Translation, King Of Nothing, Small Dark Lines

threshold2315l

Πώς είπατε; Η προσέλευση του κόσμου; Μια στιγμή να το ξαναγράψω, να το εμπεδώσουμε. Με την άδεια των διοργανωτών και των ανθρώπων που κάνουν επικοινωνία στις συναυλίες, με μεγάλη μου χαρά θα δώσω τη μία πρόσκληση σε όποιον θέλει να έλθει να παρακολουθήσει, με την προϋπόθεση να μου γράψει διακόσιες λέξεις για αυτό που είδε. Τα υπόλοιπα θα τα γράψω εγώ. Γιατί η αδιαφορία και ο ωχαδερφισμός χτυπάνε κόκκινο πλέον. Πολύ χάρηκα που έρχονται ξανά οι Priest, πολύ χαίρομαι που θα έλθει ο Dickinson με το σχήμα του, αλλά εδώ τι γίνεται; Μήπως οι διδάκτορες πληκτρολόγοι του διαδικτύου ξέρουν μόνο να γαυγίζουν, όπως τα κοπρόσκυλα; Χορτάσαμε, καρντάσια! Έχετε δει μηδέν συναυλίες τα τελευταία πέντε χρόνια και έχετε το θράσος να εκφέρετε άποψη; Για κάτσε μία να σας παραχωρήσω χώρο εκεί που δεν φέγγει ο ήλιος… Πολλά μπράβο στα παιδιά που ήλθαν και απόλαυσαν.

Κώστας Κούλης

threshold2316l
Please follow and like us:
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
LinkedIn

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *