6949256666 press@keysmash.gr

LiVE! Afterimage, The Silent Wedding, Sedate Illusion @ Level 69 Live Studio

keysmash powered by dycode

Τη γιορτή ανοίγουν οι Sedate Illusion. Κάποιοι από τη μπάντα μένουν εδώ, στο κλεινόν, κάποιοι ταξίδεψαν από την Κέρκυρα για να παίξουν απόψε και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Ενδιαφέρον το υβρίδιο, με Progressive πινελιές, θέματα που φλερτάρουν με το Ροκ και με πιο ελαφρές, όσο και πιο βαριές μορφοποιήσεις του και ένα συγκρότημα που μπορεί με άνεση να υποστηρίξει όλους εκείνους τους ρυθμούς και τις αλλαγές τους.

sedate2314

Ήπια φωνή, λυρική, ζεστή. Τα παιδιά παίζουν τραγούδια από το ομώνυμο άλμπουμ του, που κυκλοφόρησε πέρυσι τον Σεπτέμβριο και από παλιότερες δουλειές τους και δείχνουν ότι θα μας απασχολούν ευχάριστα για πολύ καιρό ακόμα. Όμορφα πράγματα για εξίσου όμορφα ακροατήρια.

sedate2315

What If, Does It Matter, Time Is Not The End, Stars, Breathe, Black Untold, Traumatic Skies

Οι The Silent Wedding είναι οι επόμενοι στη σειρά και κάπου εδώ θα σταματούσα πολύ άνετα τις περιγραφές και θα πληκτρολογούσα μόνο θαυμαστικά. Δεν είναι μόνο τα τραγούδια, δεν είναι μόνο ο τρόπος παιξίματος, η έκφραση και η εξωτερίκευση. Είναι ο ίδιος ο πόνος σε μελωδίες.

silentw2314

Με μπροστάρη μία φωνή τόσο σπαραξικάρδια όσο και επικολυρική, με ένα επιτελείο μουσικών που δεν σταματούν πουθενά και με τίποτα, με σύμμαχο τα τραγούδια τους, από το πρόσφατο “Ego Path”, που γίνονται όλο και πιο αγαπημένα, αλλά και από τις προηγούμενες κυκλοφορίες τους, οι The Silent Wedding χτύπησαν εκεί ακριβώς που περιμέναμε. Στο κέντρο του εγκεφάλου, στη φωτεινή πλέξη της ψυχής μας, στο δημιουργικό σκοτάδι μας. Ευγενείς πάντα, στήριξαν τη βραδιά με αγάπη και γνήσιο επαγγελματισμό. Ανυπομονούμε να καταφθάσει ο Απρίλιος.

silentw2315

The Eternal Enigma (intro), Time Of Darkness, The Sea Of Fate, Caught In The Web, A Living Experiment (via PA), Shadows And Dust, Reveal The Rain, The Final Token, The Return (To Ithaca), Catharsis, Song Of The Dead, A Path To Nowhere (outro)

Οι Afterimage από τη Σύρο είναι εκείνοι που θα κλείσουν αυτό το μελωδικότατο μίνι φεστιβάλ. Το δεύτερο άλμπουμ τους, “II: Beyond Horizons Infinite”, είναι ένα απτό σημάδι ότι η μουσική μπορεί να προοδεύει συνεχώς. Η εμφάνισή τους είναι εξαιρετική. Επτά άνθρωποι οι οποίοι ακούγονται για εκατό. Διάφορες μελωδίες, η απαραίτητη φωνή, τα ζυγιάσματα στις ενορχηστρώσεις, οι εκφράσεις και οι εκφάνσεις. Παίζουν και κερδίζουν το κοινό.

after2314

Έκδηλος και εδώ ο λυρισμός, όπως και η άνεση να τρέξουν ή να χαμηλώσουν ταχύτητες, να γίνουν πολύπλοκοι αλλά και απλοί. Να ιντριγκάρουν με τον δικό τους τρόπο. Μας ευχαριστούν που ήλθαμε, όπως ευχαριστούν και τα άλλα δύο συγκροτήματα. Κάτι που έχουν πράξει όλες οι πάντες απόψε. Κίνηση που δεν κοστίζει τίποτα και σημαίνει τόσα πολλά. Οι Afterimage έπαιξαν ένα LiVE που θέλω να πιστεύω πως είναι μόνο η αρχή και η αφετηρία των υπολοίπων συναυλιών τους. Ελπίζω και εύχομαι να ανακοινωθούν σύντομα. Εδώ θα είμαστε και εμείς, να στηρίξουμε και να θαυμάσουμε.

after2315

Prelude, Imagination Regenerated, Talisman, Dreamstate, Mirrors, Realms Unstatic, Morgana, Unbroken Silence, Skyline (Sonata II for piano & electric guitar), Passage, Newborn Horizons, Illusions, Traveler

Πολύ καλός ο ήχος, ακόμα πιο καλή η ατμόσφαιρα. Πολλά παιδιά έδωσαν το παρόν και καλά έκαναν. Αυτή η σκηνή θέλει στήριξη. Με κάθε τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα γίνουμε δέκτες καλών ειδήσεων. Πολύ σύντομα…

Κώστας Κούλης, Μαίρη Ζαρακοβίτη

after2316
Please follow and like us:
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
LinkedIn

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *