6949256666 press@keysmash.gr

LiVE! SoundtrucK, The RatPack Racers, Black Odyssey @ Kyttaro

keysmash powered by dycode

Η Παρασκευή είναι η δύσκολη μέρα της εβδομάδας. Είναι η μέρα που πρέπει όλα να συντονιστούν, να τελειώσουν οι εκκρεμότητες και συνήθως φεύγεις από τη δουλειά με ένα κεφάλι καζάνι. Έλα όμως που το τοπίο αλλάζει εύκολα όταν έχεις να πας σε συναυλία των Soundtruck! Αυτή τη μπάντα τη γνώρισα πριν από χρόνια ένα Σάββατο, που επέλεξα να πάω στο Revenge of Rock. Θυμάμαι ότι η ενέργειά τους, η μουσική τους, με τράβηξαν αμέσως. Από εκείνο το βράδυ τους ακολουθώ σχεδόν σε ό,τι κάνουν. Έχουν να πουν κάτι διαφορετικό, είναι μια μπάντα που χαίρεσαι να ακούς από κάθε άποψη.

ody1

Αυτή τη φορά το «φορτηγό» δεν ήταν μόνο του. Είχε παρέα δυο υπέροχες μπάντες, που εγώ προσωπικά είδα για πρώτη φορά.

Ακριβώς στην ώρα τους βγήκαν οι Black Odyssey. Η μπάντα έχει λίγους μήνες που δημιουργήθηκε αλλά οι άνθρωποι είναι τρομεροί σε αυτό που κάνουν. Η σκηνική τους παρουσία ζέστανε απόλυτα το κοινό, τα τραγούδια τους ήταν μπολιασμένα με heavy metal εσάνς και λάτρεψα την “Paranoid” εκδοχή τους.

Mastermind, Resurrect, Bless Me Father, All You Zombies, Black Mamba, Cathuria, When The Knight Falls, Paranoid

ody2

Επόμενοι οι The RatPack Racers. Εδώ κυρίες και κύριοι ρέει Rock ‘N’ Roll φλέβα χρυσού! Ιδέα δεν έχω γιατί αυτή τη μπάντα δεν την είχα δει νωρίτερα. Έκαναν όλο το Κύτταρο να χορεύει στους ρυθμούς τους. Επικοινωνιακοί, με αστείρευτο κέφι και μοναδικό μπρίο, σάρωσαν την βραδιά.

rat1

Λίγο πριν το τέλος της εμφάνισής τους ακούγονται οι πρώτες νότες του “Ace Of Spades”. H γη σταμάτησε να γυρίζει. Ο τρόπος που έδωσαν πνοή στο συγκεκριμένο τραγούδι είμαι σίγουρη ότι θα άρεσε πολύ και στον αθάνατο Lemmy. Μετά από αυτό το live δηλώνω επίσημα φαν.

Rumble, Folsom Prison, Little Lil, Please Don’t Touch, Loudmouth, Boogie Bop Dame, Yes I Do, Cast Iron Arm, I-solated, I’m Going Home, A Lover Cursed, Shake Your Hips, Ace Of Spades, Nervous Fella.

rat2

Λίγο πριν τις ένδεκα το φορτηγό των SoundtrucK πάρκαρε στη σκηνή του Κυττάρου. Άψογοι όπως πάντα στις εμφανίσεις τους, με ένα setlist άκρως ονειρικό και με μια διαβολεμένη ενέργεια που μας τη μετέφεραν μοναδικά.

Έπαιξαν τραγούδια από τα δυο τους άλμπουμ “SoundtrucK” και “Voodoo”, δυο τραγούδια από το επερχόμενο  και μια διασκευή που μας άφησε άφωνους. Fleetwood Mac, βρε θηρία; Τους πήγαινε γάντι και εμείς το απολαύσαμε δεόντως και κάποιοι πολύ περισσότερο, γιατί το απαθανάτισαν ολόκληρο – ή μέρος αυτού – σε βίντεο, για να το ξανακούσουν. Τα δύο νέα τραγούδια, “Talk Box” και “Sabbath”, αν παραμείνουν οι τίτλοι βέβαια, καθώς η μπάντα μας είπε ότι μάλλον θα αλλάξουν, μας έδωσε ξεκάθαρα την αίσθηση ότι οι γραμμές που θα ακολουθήσουν στο νέο άλμπουμ είναι μοναδικές, γεμάτες ενέργεια και υπέροχη σύνθεση.

Soundtruck2414

Intro, Senorita, Feels Like Home, Wind Is Blowing, High, Six Round Weapon, Ride On, Voodoo Woman, Talk Box, Stay, Train, Calling, Sabbath, Sweet Little Baby, Chain, Take It Easy, Straight To Hell

Soundtruck2416

Όπως μας είχε πει και στη συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει λίγες μέρες πριν ο Βασίλης Παναγόπουλος, το επόμενο άλμπουμ θα είναι το καλύτερο της μπάντας και από τα δυο τραγούδια που ακούσαμε, είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσουμε έναν δίσκο συγκλονιστικό. Φυσικά και αυτή η στιβαρή εμφάνιση έκλεισε με το αγαπημένο “Straight To Hell” και δώσαμε νοητά ραντεβού για την επόμενη φορά που θα καταλάβουν τη σκηνή. Το φορτηγό συνεχίζει τις ηχογραφήσεις και εμείς αδημονούμε να ακούσουμε τον τρίτο δίσκο σύντομα!

Μαίρη Ζαρακοβίτη

Soundtruck2415
Please follow and like us:
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
LinkedIn

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *